Cupa „28 Februarie” la minifotbal şi-a desemnat câştigătorii

Duminică, 01 Martie 2020Olt
Sursa Foto: Facebook ISU Olt

Cupa  28 Februarie  la minifotbal si a desemnat castigatorii | imaginea 1 Cupa „28 Februarie” la minifotbal, competiție organizată de Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Matei Basarab” al județului Olt și Asociația Sportivă „Pompierul” Olt, cu ocazia Zilei Protecției Civile din România, și-a desemnat, marți, 25 februarie, a.c., câștigătorii.

La capătul unor meciuri cu miză și răsturnări de scor, departajarea a fost făcută la golaveraj.

Pompierii olteni au reușit să ocupe cea mai înaltă treaptă a podiumului, fiind avantajați de numărul de goluri marcate, iar podiumul a fost completat de Baza 99 Deveselu și Unitatea Militară 01252 Caracal.

Bogdan RĂDULESCU, din cadrul ISU Olt, a obținut premiul pentru golgheterul competiției, Ionuț ȘOCAE, din cadrul ISU Olt, a fost desemnat jucătorul turneului și Sebastian DIACONU, din cadrul U.M. 01252 Caracal a primit trofeul pentru cel mai bun portar.

Reprezentanţii ISU Olt le mulțumesc tuturor celor zece echipe care au dat curs invitației lor și îi felicită pe sportivi pentru efortul depus!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.