Iulian Rotariu este câștigătorul ultramaratonului "Ultra Asia Race" Vietnam!

Miercuri, 18 Martie 2020Bootsani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Iulian Rotariu este castigatorul ultramaratonului  Ultra Asia Race  Vietnam | imaginea 1 Astfel, pompierul botoşănean își adaugă în palmares al treilea titlu mondial! Primul gând a fost să-şi anunţe colegii că este bine.

"Audacia et devotio! Într-o clipă se trăiește viaţa! Să mulțumim Bunului Dumnezeu pentru atâtea clipe minunate! Împreună învingem!" - a transmis Iulian.

Pompierul botoșănean a reușit să își domine adversarii pe tot parcursul celor trei etape.

Ultramaratonul Ultra Asia Race Vietnam s-a desfășurat în perioada 09 - 12 martie, a.c., și a aliniat la start 18 dintre cei mai buni alergători de ultramaraton extrem din lume. Doar 10 au ajuns la finish.

Iulian Rotariu este primul și singurul român care a participat la acest ultramaraton, organizat de cei de la Canal Aventure. Concurenții au avut de parcurs 160 de km în patru etape, urmând itinerariul marcat de organizatori. Din cauza restricțiilor impuse de autoritățile din Vietnam din cauza coronavirusului, etapa a III-a a fost anulată. Așadar, concurenții au parcurs doar 106 km.

A fost o cursă autosusţinută, participanții și-au purtat echipamentul şi hrana într-un rucsac. Și de această dată, Iulian a alergat în scop caritabil, încercând să sprijine în acest mod activitatea Asociaţiei Părinţilor Copiilor cu Autism Botoşani.

Felicitări, Iulian! Colegii îl așteaptă acasă şi îi îndeamnă pe toţi să susţină cauza pentru care a alergat Iulian Rotariu!

autismbotosani.galantom.ro/iulianrotariu

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.