Felicitări, Plutonier adjutant Deak Csaba!

Duminică, 28 Februarie 2021Maramures
Sursa Foto: Facebook ISU Maramures

Felicitari  Plutonier adjutant Deak Csaba | imaginea 1 Pasiunea pentru sport nu are limită de vârstă. Pompierul maramureşean, Plutonier adjutant Deak Csaba, din cadrul Detașamentului de Pompieri “Cpt. Marchiș Adrian” Baia Mare, a participat la întrecerile Campionatului Național de Atletism Masters în sală, desfășurat în perioada 20 – 21 februarie a.c., la București.

Csabi a concurat la grupa de vârstă + 40 de ani, la patru probe de alergare. Cele mai bune rezultate ale pompierului au fost argintul la 800 de metri și bronzul în proba de 400 de metri.

Plt. adj. Deak Csaba participă pentru a patra oară, consecutiv, la întrecerile Campionatului Național de Atletism Masters în sală. El mărturisește că rezultatele sale foarte bune se datorează atât pasiunii pentru sport, cât și ritmului susținut de pregătire, cu 4-5 antrenamente pe săptămână. Reprezentanţii ISU Maramureş îi urează felicitări și succes și în următoarele competiții!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.