Un pompier mehedințean - vicecampion european la culturism

Luni, 07 Iunie 2021Mehedinti
Sursa Foto: Facebook ISU Mehedinti

Un pompier mehedintean   vicecampion european la culturism | imaginea 1 Pompierul mehedințean Albert Mufturel a reprezentat cu succes România la Campionatul European de Culturism și Fitness, care a avut loc luna trecută a.c., în Spania.

În cadrul acestei competiții internaționale, la care au participat peste 800 de sportivi, Plt. adj. Albert Mufturel a reușit să obțină medalia de argint la categoria “Master Men’s Classic Bodybuilding 40-44 years”, devenind astfel vicecampion european.

Rezultatul obținut încununează munca depusă de Albert care a demonstrat, încă o dată, că nimic nu este imposibil atunci când îți dorești cu adevărat. În spatele succesului său, sunt multe ore de pregătire asiduă, o disciplină riguroasă, echilibru și o voință de fier.

Atât la locul de muncă, cât și în sport, Albert a demonstrat că, atunci când pui suflet în ceea ce faci, rezultatele nu se lasă așteptate. Pompierul face parte din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin, fiind șeful echipajului de scafandri-salvatori, după ce timp de 10 ani a fost comandantul echipajului de descarcerare.

Se poate spune despre el că dorința de a-și depăși limitele i-a dat forța să aspire la cele mai înalte culmi, pe care a reușit să le atingă prin perseverență și determinare.

Joi, 3 iunie a.c., la sediul ISU Mehedinți, într-un cadru festiv, Plt. adj. Albert Mufturel a fost felicitat de conducerea instituției pentru rezultatul deosebit obținut în cadrul competiției. Reprezentanţii ISU Mehediniţi se mândresc cu el și îi urează succes la Campionatul Balcanic ce se va desfășura în municipiul Drobeta Turnu Severin, în perioada 11-13 iunie a.c.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.