20 de pompieri au participat la concursul de pescuit “Peştişorul de Foc”

Luni, 26 Iulie 2021Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

20 de pompieri au participat la concursul de pescuit  Pestisorul de Foc | imaginea 1 Ediţia 2021 a concursului de pescuit “Peştişorul de Foc” a strâns la start peste 20 de pompieri din cadrul celor patru detaşamente hunedorene şi de la sediul inspectoratului.

Timp de 2 zile, la balta Tâmpa din comuna Băcia, pompieri pasionaţi de pescuit au încercat să găsească cele mai bune metode de umplere cu peşte a minciogurilor. Cei mai talentaţi şi inspiraţi pompieri au fost premiaţi de subprefectul judeţului Hunedoara, Oana Biriş şi de inspectorul-şef al I.S.U. Hunedoara, Colonel Viorel Demean.

Prima treaptă a podiumului competiţiei a fost ocupată de echipa inspectoratului alcătuită din Ovidiu Bogos, Cătălin Incău şi Cristian Toma. Pe locul 2 s-a clasat echipa Detaşamentului Deva, formată din Darie Cristian, Dinte Mihai şi Gârboan Marius.

Locul 3 a fost adjudecat de pompierii Detaşamentului Petroșani: Tănăsescu Silviu, Voicu Iulian şi Cimpoieru Raul. Competiţia “Peştişorul de Foc” s-a desfăşurat cu respectarea normelor de prevenire a infecţiei cu SARS-CoV-2.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.