Doi pompieri mehedințeni au participat la Campionatul de Atletism şi Cros al MAI

Marți, 28 Septembrie 2021Mehedinti
Sursa Foto: Facebook ISU Mehedinti

Doi pompieri mehedinteni au participat la Campionatul de Atletism si Cros al MAI | imaginea 1 Doi pompieri mehedințeni au participat la Campionatul de Atletism şi Cros al Ministerului Afacerilor Interne, ediția 2021, care s-a desfășurat la Târgu Jiu. În cadrul competiției organizate, în perioada 21-24 septembrie a.c., au luat startul cei mai buni atleți din toate structurile Ministerului Afacerilor Interne.

Cei peste 150 de participanți și-au etalat performanțele sportive, în cadrul a 23 de probe, luptând pentru a obţine un loc pe podium. La competiție, din cadrul ISU Mehedinți au participat doi pompieri, lt. col. Bratu Adrian și plt. Deliu Marius.

Lt. col. Bratu Adrian a reușit să se remarce și de această dată, obținând medalii de aur la ambele probe la care a participat: viteză 100 m și săritura în lungime. Anul acesta, s-a întrecut la categoria peste 45 de ani și a demonstrat și de această dată că este simplu să reușești atunci când deții atributele esențiale: dorință, perseverență, forță și rezistență.

De-a lungul anilor, performanțele fizice ale ofițerului au fost recunoscute, rezultatele muncii depuse fiind pe deplin răsplătite. A deținut titlul de campion la diverse categorii, reușind să obțină numeroase medalii, atât la concursurile naționale, cât și internaționale.

Plt. Deliu Marius a reușit să obțină locul 7, la proba de viteză 100 m, categoria de vârstă sub 30 de ani. Rezultatul este unul foarte bun, având în vedere că la această categorie competiția este acerbă, iar acesta a depus un efort susținut în ultimele luni pentru stingerea numeroaselor incendii care s-au manifestat pe raza raionului de intervenție al Stației Vânju Mare, subunitate unde deține funcția de Șef Gardă de Intervenție, fiind înlocuitorul comandantului.

Pregătirea lui fizică se poate cuantifica în numărul sutelor de misiuni la care a participat în sprijinul semenilor, pentru limitarea pagubelor materiale, multe dintre acestea fiind asigurate din timpul liber. Reprezentanţii ISU Mehedinţi îi felicită pe colegii lor pentru rezultatele obținute și se mândresc cu ei.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.