Felicitări, Daniel Ghișe!

Marți, 28 Septembrie 2021Gorj
Sursa Foto: Facebook ISU Gorj

Felicitari  Daniel Ghise | imaginea 1 Pregătire, ambiție, perseverență și spirit de competiție.

În perioada 21-24 septembrie a.c., pe Stadionul Municipal Tg-Jiu, s-a desfășurat etapa finală a Campionatului de Atletism și Cros al Ministerului Afacerilor Interne. Polițiști, jandarmi și pompieri din toată țara și-au întrecut forțele și au dat tot ce au avut mai bun pentru a urca pe una dintre treptele podiumului.

Chiar dacă a fost la prima participare, pompierul gorjean Daniel Ghișe a reușit să urce pe prima treaptă a podiumului la proba “Aruncarea greutății”, categoria de vârstă 35-45 de ani. Stilul de viață sportiv, seriozitatea și perseverența de care dă dovadă în orice împrejurare, i-au adus acestuia primul loc în cadrul acestei competiții!

Reprezentanţii ISU Gorj îi adresează felicitări și sunt convinși că, la ambiţia lui, locul I din acest an este doar antrenamentul pentru viitoarele locuri I pe care le va ocupa! Felicitări tuturor participanților pentru eforturile depuse!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.