Felicitări, Nicolae Bălan!

Marți, 28 Septembrie 2021Bistrita-Nasaud
Sursa Foto: Facebook ISU Bistrita-Nasaud

Felicitari  Nicolae Balan | imaginea 1 An de an, salvatorul bistrițean Nicolae Bălan se clasează pe prima treaptă a podiumului la concursurile unde reprezintă Inspectoratul, cu cinste oriunde participă în privat.

Colegii s-au obișnuit cu performanțele sale, se mândresc cu ele, dar cred că este foarte important să aprecieze perseverența și disponibilitatea pentru muncă și sacrificiu a acestui om minunat. Este foarte greu să ajungi în vârf, dar este mult mai greu să te menții acolo, ani de zile, fără întrerupere.

Recent, Nicu s-a clasat pe prima treaptă a podiumului la probele de 1500 m și 4000 m, la categoria de vârstă 35 - 45 de ani. De asemenea, a făcut parte din echipa IGSU care s-a clasat pe prima treaptă a podiumului a Campionatului Național de Atletism și Cros, organizat în municipiul Târgu Jiu.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.