ISU Mureș, pe podium și la concursurile organizate de MAI

Marți, 28 Septembrie 2021Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

ISU Mures  pe podium si la concursurile organizate de MAI | imaginea 1 În perioada 21-24 septembrie a.c., Centrul Cultural M.A.I. a organizat desfășurarea etapei finale a Campionatului de Atletism și Cros al Ministerului Afacerilor Interne. La concurs, au participat și doi colegi din cadrul ISU Mureș, care au făcut parte din lotul reprezentativ al IGSU.

În acest sens, sergent major MĂRGINEAN Marius a obținut locul II și Medalia de argint la proba de 100 m sub 35 de ani, iar plutonierul MOLDOVAN Sergiu-Ionuț a obținut locul 6 la cros 6000 m sub 35 de ani. Reprezentanţii ISU Mureş îi felicită pentru seriozitate și implicare, iar prin perseverența și munca lor, au pus încă o dată ISU Mureș pe podium.

ISU Mures  pe podium si la concursurile organizate de MAI | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.