Locul I pentru pompierii teleormăneni, la concursul de vâslit caiac-canoe

Luni, 06 Septembrie 2021Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Locul I pentru pompierii teleormaneni  la concursul de vaslit caiac canoe | imaginea 1 Duminică, 29 august a.c., în municipiul Alexandria, pe râul Vedea, s-a desfășurat ediția a II-a a concursului de vâslit caiac-canoe, în cadrul evenimentului DESCOPERĂ ROWMANIA, Apele Unite ale României.

Având un caracter sportiv, dar și unul de promovare a unui mediu de viață sănătos în cadrul naturii, concursul a adus la linia de start nu mai puțin de 14 echipe, printre care și vicecampioana națională de anul trecut, loc obținut la Tulcea, de către echipa Sf. Petru, din județul Giurgiu.

Cu toate că nu se aflau printre favoriți, fiind prima participare la o astfel de competiție pe apă, surpriza a venit de la echipa formată de pompierii militari teleormăneni, băieții reușind să se sincronizeze perfect și să obțină timpii cei mai buni.

Întrecerea a fost una foarte disputată, cu rezultate apropiate între echipele care au ajuns pe podium, diferențele fiind de câteva sutimi de secundă.

În finală, locul I a fost ocupat de pompierii militari teleormăneni (Fire Team), care au trecut primii linia de sosire cu timpul de 46,13 sec, locul II a fost obținut de echipa Racheta, din județul Giurgiu, cu timpul de 46,61 sec, iar locul III de echipa Sf. Petru (Giurgiu), cu 46,76 secunde.

Reprezentanţii ISU Teleorman le mulțumesc tuturor participanților, care au dat dovadă de responsabilitate în respectarea măsurilor de siguranță, evenimentul fiind atent monitorizat și de către salvatorii teleormăneni, care au avut în permanență la apă o barcă de salvare, pregătită de intervenție.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.