Pompierii timișeni dau dovadă de performanță și la competițiile sportive

Marți, 28 Septembrie 2021Timis
Sursa Foto: Facebook ISU Timis

Pompierii timiseni dau dovada de performanta si la competitiile sportive | imaginea 1 În aceste zile s-a desfășurat Campionatul Național de Atletism și Cros al Ministerului Afacerilor Interne la care au participat și 3 colegi din cadrul ISU Timiș.

Cei 3 subofițeri au reprezentat, cu mândrie și responsabilitate, atât Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Banat” al județului Timiș, cât și Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, revenind acasă cu mai multe premii.

Plutonier adjutant-șef Vasile-Florin MÎNZATU este șef GIS în cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Timișoara și este cunoscut și apreciat de colegi ca un bun sportiv. La cei 48 de ani ai săi, Vasile este un model pentru colegii mai tineri prin zecile de competiții și maratoane de alergare la care a participat. De această dată, Vasile a câștigat 2 medalii de bronz la probele de 1500 m pistă și 3000 m cros, la categoria de vârstă 45 ani+.

Plutonier adjutant Daniela SOARE își desfășoară activitatea în Compartimentul Intendență. Daniela are experiența zecilor de competiții naționale și internaționale la care a participat de-a lungul carierei, adunând zeci de medalii și trofee. La această competiție, Daniela a câștigat medalia de argint la proba 60 m pistă și locul IV la proba Săritură în lungime la categoria de vârstă 30 ani+.

Sergent major Alexandru NICHIFOREL este un tânăr coleg care își desfășoară activitatea în Subunitatea de Pompieri din Sânnicolau Mare. Această competiție a fost una de inițiere pentru tânărul pompier, Alexandru a câștigat locul V la proba de 100 m pistă.

Reprezentanţii ISU Timiş îşi exprimă sentimentele de mândrie faţă de colegii lor și le mulțumesc pentru modul exemplar în care i-au reprezentat.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.