Pompierii vâlceni pe podium

Marți, 28 Septembrie 2021Valcea
Sursa Foto: Facebook ISU Valcea

Pompierii valceni pe podium | imaginea 1 În perioada 21 – 24 septembrie a.c. s-a desfășurat Campionatul Național de Atletism și Cros al MAI, organizat pe Stadionul municipal “Tudor Vladimirescu”, din Târgu Jiu.

În urma festivității de premiere, s-au evidențiat angajații din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, care au devansat participanții de la celelalte Arme din cadrul ministerului, ocupând locul I în clasamentul general.

În același timp, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „General Magheru” al județului Vâlcea a avut doi reprezentanți care au ocupat locuri fruntașe. Astfel, s-au evidențiat:

  • Plt. maj. Oprea Andrei Gabriel, care a ocupat locul I la proba „Săritura în lungime cu elan” și locul III la proba „Alergare pe 100 m”, la categoria sub 35 de ani;
  • Plt. adj. Ninciuleanu Tiberiu, care a ocupat locul II la aceleași probe, la categoria peste 45 de ani.

Această competiție se organizează în fiecare an, iar selecția participanților se face pe etape în cadrul unităților ministerului, ocupanții primelor locuri calificându-se în etapa următoare.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.