Felicitări, Maior Dóczi Linda Zsuzsanna şi Plutonier major Florentin Fenichiu!

Sâmbătă, 02 Octombrie 2021Covasna
Sursa Foto: Facebook ISU Covasna

Felicitari  Maior D czi Linda Zsuzsanna si Plutonier major Florentin Fenichiu | imaginea 1 Pompierii militari dau dovadă de performanță și la competițiile sportive, nu doar la intervenții. În aceste zile s-a desfășurat Campionatul Național de Atletism și Cros al Ministerului Afacerilor Interne, la care au participat și doi colegi din cadrul ISU Covasna.

Cei 2 au reprezentat cu mândrie și responsabilitate, atât Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Mihai Viteazul” al județului Covasna, cât și Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, revenind acasă cu mai multe premii.

Maior Dóczi Linda Zsuzsanna este un model pentru toți colegii, prin zecile de competiții de alergare la care a participat. De această dată, Linda a câștigat 2 medalii de argint la probele de 2000 m cros și 800 m rezistență.

Plutonier major Florentin FENICHIU este subofițer operativ principal și își desfășoară activitatea în cadrul Secției de Pompieri Târgu Secuiesc, iar la această competiție, Florentin a câștigat medalia de bronz la proba de aruncarea greutății.

Reprezentanţii ISU Covasna sunt foarte mândri de colegii lor și le mulțumesc pentru modul exemplar în care i-au reprezentat.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.