Primire demnă de un campion!

Sâmbătă, 09 Octombrie 2021Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Primire demna de un campion | imaginea 1 Iulian Rotariu a ajuns luni seară, 4 octombrie a.c., în țară, din Bolivia, unde a câștigat cel de-al patrulea titlu mondial la curse extreme.

Pompierul militar a purtat cu mândrie drapelul tricolor în cele mai îndepărtate deșerturi ale lumii, alergând sute de kilometri pentru a susține cauza nobilă a Asociației Parinților Copiilor cu Autism din Botoșani.

La revenirea în țară i-au fost alături colegi din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență și Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Nicolae Iorga” al judeţului Botoşani, dar și prieteni care l-au sprijinit în realizarea acestui vis.

Iulian Rotariu a participat la ultramaratonul „Ultra Bolivia Race”, derulat în perioada 20 - 26 septembrie a.c., parcurgând cei 220 km în 23 ore, 32 minute și 30 secunde. Reuşita lui Iulian reprezintă şi un record al întrecerii, obţinând un timp cu 1h 32’ 17” mai bun decât câştigătorul competiţiei din 2018.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.