Un pompier mehedințean, campion mondial la culturism

Marți, 16 Noiembrie 2021Mehedinti
Sursa Foto: Facebook ISU Mehedinti

Un pompier mehedintean  campion mondial la culturism | imaginea 1 La sediul Detașamentului de Pompieri Drobeta Turnu Severin, Plt. adj. Albert Mufturel a fost felicitat de conducerea instituției pentru rezultatele deosebite obținute în cadrul unei competiții internaționale. Pompierul a fost medaliat cu aur la Campionatul Mondial de Culturism și Fitness, care s-a desfășurat în perioada 4 - 7 noiembrie a.c. în Spania.

Peste 1800 de sportivi, uniți de pasiunea pentru culturism și fitness, s-au întrecut în cadrul acestei competiții internaționale acerbe. Din lotul României, a făcut parte și un pompier mehedinţean, care a demonstrat, și de această dată, că munca asiduă și dăruirea sunt atribute esențiale în atingerea performanței, acestea fiind răsplătite cu rezultate excepționale: două medalii de aur și o medalie de bronz.

Spiritul competitiv, dorința de autodepășire, pregătirea temeinică și susținerea emoțională l-au propulsat pe Albert în fruntea clasamentului, reușind să obțină titlul de campion mondial și campion mondial absolut la categoria “Master Men’s Classic Bodybuilding 40-44 years, 80 kg”, dar și medalia de bronz la categoria “Men’s Bodybuilding 40-44 ani, 90kg”.

Rezultatele obținute de campion întăresc credința că limitele pot fi depășite atunci când dai dovadă de seriozitate, implicare, perseverență și determinare, compensând, totodată, eforturile susținute depuse de către acesta de-a lungul anilor.

Mentalitatea de învingător s-a conturat odată cu începutul carierei profesionale, pe timpul intervențiilor în situații limită, Albert fiind, timp de 10 ani, comandantul echipajului de descarcerare. Atunci când s-a ivit oportunitatea de a face parte din nou înființata echipă de scafandri-salvatori, pompierul mehedințean a răspuns fără ezitare noii provocări, hotărât să-și testeze limitele. S-a evidențiat și pe acest segment, reușind să devină șeful echipajului de scafandri al ISU Mehedinți.

Se poate spune despre acesta că dorința de a-și depăși limitele i-a dat forța să atingă cele mai înalte culmi ale succesului, pilonii lui fiind pregătirea asiduă, disciplina riguroasă, voința de fier și sacrificiul. Reprezentanţii ISU Mehedinţi îl felicită pe Albert pentru rezultatele deosebite, tăria de caracter și modestia de care dă dovadă, indiferent de împrejurare.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.