Felicitări, Avram Mihai! Locul I la Campionatul Național de Judo al MAI

Marți, 05 Aprilie 2022Alba
Sursa Foto: Facebook ISU Alba

Felicitari  Avram Mihai  Locul I la Campionatul National de Judo al MAI | imaginea 1 Pompierul Avram Mihai, din cadrul Detașamentului de Pompieri Alba Iulia, a reuşit să ocupe prima treaptă a podiumului, la categoria de 100 kilograme, +35 ani, devenind astfel campion naţional la judo. Locul I la individual şi locul III cu echipa IGSU - Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, România.

Totodată, de precizat este faptul că acesta a câștigat în anul 2019 titlul de Cel Mai Puternic Pompier, iar până la momentul de față mai are în palmares medalii de aur, argint şi bronz câștigate la Campionatul Național de Judo. Reprezentanţii ISU Alba îi adresează felicitări pentru performanțele obținute și dăruirea de care dă dovadă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.