S-au întors acasă cu medalii de la Campionatul Național de Judo al MAI

Marți, 05 Aprilie 2022Arges
Sursa Foto: Facebook ISU Arges

S au intors acasa cu medalii de la Campionatul National de Judo al MAI | imaginea 1 Salvatorii argeșeni au obținut rezultate foarte bune, ocupând pe podium Locul 1, Locul 2 și Locul 3. În acest an, în competiție au intrat doi colegi, plutonier adjutant Sorică Dragoș, din cadrul Detașamentului de Pompieri Bradu, și plutonier adjutant Oprescu Vlad, de la Secția de Pompieri Costești.

Dragoș a reuşit să ocupe prima treaptă a podiumului, la categoria de 81 kilograme, +35 ani, devenind astfel campion naţional la judo. Vlad a ajuns pe treapta a doua a podiumului, la categoria de +100 kilograme, +35 ani.

Totodată, prin muncă de echipă, Dragoș și Vlad au ocupat, alături de alți colegi pompieri, locul III cu echipa Inspectoratului General pentru Situații de Urgență. Reprezentanţii ISU Argeş le adresează felicitări pentru performanțele obținute și dăruirea de care au dat dovadă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.