Un pompier mehedințean medaliat la Campionatul Național de Judo al MAI

Marți, 05 Aprilie 2022Mehedinti
Sursa Foto: Facebook ISU Mehedinti

Un pompier mehedintean medaliat la Campionatul National de Judo al MAI | imaginea 1 Pompierul mehedințean, Plt. adj. Dorin Bologa, a obținut medalia de bronz la competiția desfășurată în cadrul Campionatului Național de Judo al Ministerului Afacerilor Interne ce a avut loc, în perioada 30 – 31 martie a.c., în localitatea Călimănești din județul Vâlcea.

Peste 120 de pompieri, poliţişti, jandarmi și poliţişti de frontieră, din toată ţara, s-au luptat pentru a ocupa un loc pe podium, etalându-și măiestria în judo – arta marțială japoneză, devenită sport olimpic, aceasta fiind o puternică metodă de autoapărare.

Din lotul reprezentativ al IGSU a făcut parte şi un pompier din cadrul Stației Strehaia, Plt. adj. Dorin Bologa, care a concurat la categoria peste 35 de ani, + 90 kilograme. Acesta a dat dovadă de putere, concentrare și stăpânire de sine, eforturile pregătirii fizice asidue fiindu-i recunoscute prin acordarea medaliei de bronz.

Deținător al centurii maro, Dorin crede cu tărie că această artă marțială este mai mult decât un sport, fiind de fapt un mod de viață bazat pe disciplină, respect și perseverență. Reprezentanţii ISU Mehedinţi îi adresează felicitări colegului lor!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.