O nouă reușită a lotului de fotbal al ISU Hunedoara

Marți, 24 Mai 2022Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

O noua reusita a lotului de fotbal al ISU Hunedoara | imaginea 1 Salvatorii hunedoreni s-au calificat la etapa națională a Competiției de mini-fotbal, organizată de Asociația Sportivă a Pompierilor din România, după ce în perioada 18-20 mai a.c., s-au confruntat la Arad, cu echipele pompierilor din cadrul ISU Timiș, ISU Arad, ISU Alba, ISU Mehedinți și ISU Caraș-Severin.

Spiritul de echipă, determinarea și visul fiecăruia au făcut ca lotul hunedorean, format din: Pepenar Ciprian, Petrișor Emilian, Stan Vlad, Dolha Adrian, Horvath Daniel, Ciucurescu Raul, Apostol Corneliu, Pavel Călin, Marinca Adrian, Marton Cristian, Stahie Cristian, Tăian Vlad, să nu poată fi învins în meciurile disputate!

S-au obținut 3 victorii, iar 2 jocuri s-au terminat la egalitate. Mai mult decât atât, titlul de golgheter i-a revenit Slt. Ciprian Pepenar, pentru cele 6 goluri marcate.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.