Pasionat de sport - Felicitări, Maior Cosmin Ilie!

Marți, 24 Mai 2022Caras-Severin
Sursa Foto: Facebook ISU Caras-Severin

Pasionat de sport   Felicitari  Maior Cosmin Ilie | imaginea 1 În perioada 16-18 mai a.c., în județul Brașov, s-a desfășurat Campionatul de Atletism și Cros organizat de către Asociația Sportivă a Pompierilor din România.

Maior Cosmin Ilie s-a întors acasă, și de această dată, medaliat, obținând locul al II-lea în cadrul probei de 1.500 m, cu timpul de 4 minute și 37 de secunde.

Maior Ilie Cosmin este comandantul Detașamentului de Pompieri Caransebeș, iar în ultimii ani a participat la numeroase competiții de atletism atât pe plan național, cât și mondial, reprezentând Inspectoratul pentru Situații de Urgență “SEMENIC” al județului Caraș-Severin și Asociația Sportivă “NERA” a pompierilor militari cărășeni.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.