Pompierii mehedințeni, pe podium la Campionatul de Atletism și Cros

Marți, 24 Mai 2022Mehedinti
Sursa Foto: Facebook ISU Mehedinti

Pompierii mehedinteni  pe podium la Campionatul de Atletism si Cros | imaginea 1 Doi pompierii mehedințeni au participat, în perioada 16 – 18 mai a.c., la “Campionatul de Atletism și Cros – Etapa Finală a Cupei Asociaţiei Sportive a Pompierilor din România”, ce s-a desfășurat în Poiana Brașov. Competiția a reunit 83 de sportivi din cadrul inspectoratelor pentru situații de urgență, care s-au întrecut pe parcursul mai multor probe.

ISU Mehedinți a fost reprezentat de doi pompieri, plt. maj. Lepădatu Ionuț din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin și plt. Deliu Marius din cadrul Stației Vânju Mare, care s-au luptat pentru a obține un loc pe podium.

Plt. maj. Ionuț Lepădatu s-a întrecut la categoria sub 35 de ani, reușind să-și demonstreze aptitudinile sportive și determinarea pe parcursul a două probe. Acesta a obținut medalia de argint la proba “Aruncarea greutății”, clasându-se, totodată, pe locul IV la proba „Viteză 100 metri”.

Plt. Deliu Marius a ocupat locul 9 la proba „Viteza 100 metri”, categoria sub 35 ani. Rezultatul este unul bun, având în vedere că la această categorie competiția este acerbă. Reprezentanţii ISU Mehedinţi apreciază perseverența de care dau dovadă colegii lor și îi felicită pentru munca depusă atât în timpul liber, cât și în îndeplinirea misiunilor!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.