Echipa României, din nou pe podium

Marți, 21 Iunie 2022Alba
Sursa Foto: Facebook ISU Alba

Echipa Romaniei  din nou pe podium | imaginea 1 Ioan şi Mihai din cadrul ISU Alba și George din cadrul ISU SIBIU sunt cei trei colegi care au făcut echipă în cadrul acestei vestite competiții și au luptat pentru titlul de “Campioni”, unde au avut de înfruntat 97 de participanți, din 4 țări (Ungaria, Austria, Slovacia și Croaţia)!

Rezistența, îndemânarea, rapiditatea și capacitatea fizică le-a fost pusă la încercare la această competiție a pompierilor care a avut loc în Ungaria, unde cei trei au reușit să ducă echipă României pe podium, obținând 𝙇𝙊𝘾𝙐𝙇 𝙄.

Bine antrenați și pregătiți mereu pentru cele mai dificile probe, pompierii români au urcat pe podium la toate categoriile la care au participat:

🥇Locul I - proba de echipă.

🥇Locul I - categoria 18 - 34ani Ioan POPA;

🥇Locul I categoria 35 - 44ani, Mihai AVRAM;

🥈Locul II - categoria 35 - 44ani, George NARIȚA.

De asemenea, Ioan și Mihai au obținut 𝙇𝙊𝘾𝙐𝙇 𝙄, respectiv 𝙇𝙊𝘾𝙐𝙇 𝙄𝙄 , la general din totalul de 100 de concurenți! Felicitări tuturor și toate aprecierile pentru performanța și rezultatele deosebite!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.