Pompier mehedințean pe podium la Campionatul de Atletism și Cros al MAI

Marți, 14 Iunie 2022Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Pompier mehedintean pe podium la Campionatul de Atletism si Cros al MAI | imaginea 1 Pompierul mehedințean Plt. maj. Ionuț Lepădatu a obținut medalia de bronz la “Campionatul de Atletism și Cros al Ministerului Afacerilor Interne” ce s-a desfășurat, în perioada 8-9 iunie a.c., în municipiul Târgu Jiu.

Competiția a reunit peste 180 de sportivi din structurile Ministerului Afacerilor Interne, care s-au întrecut pe parcursul a 23 de probe.

Din lotul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență a făcut parte și plt. maj. Lepădatu Ionuț, care a demonstrat, și de această dată, că rezultatele nu se lasă așteptate, atunci când pui suflet în ceea ce faci. Prin determinare, cu efort susținut, a reușit să se remarce și a obținut locul al III-lea la proba “Aruncarea greutății”, categoria sub 35 de ani.

Rezultatul este unul încurajator, iar faptul că este la prima sa participare în cadrul acestei discipline îl motivează pe Ionuț să-și continue pregătirea pentru a deveni cel mai bun. La sfârșitul lunii iunie, pompierul mehedințean își va testa, din nou, limitele prin participarea la competiția ”Cel mai puternic pompier” ce se va desfășura în municipiul Brașov.

Perseverența, dăruirea și munca depusă de acesta îi vor aduce rezultate remarcabile la viitoarea competiție. Pentru colegi, Ionuţ este un campion, iar rezultatele obținute de-a lungul timpului certifică faptul că este un învingător.

Ultimul titlul răsunător obținut de pompierul hunedorean a fost cel de campion balcanic absolut la culturism și fitness, în urma participării la Campionatul Balcanic din Grecia, desfășurat în anul 2019.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.