România pe podium la Campionatul European al Pompierilor

Joi, 16 Iunie 2022Sibiu
Sursa Foto: Facebook ISU Sibiu

Romania pe podium la Campionatul European al Pompierilor | imaginea 1 Echipa României a ajuns pe podium la TFA Open European Championship (Toughest Firefighter Alive), fiind reprezentată de patru pompieri militari, dintre care 3 salvatori din Sibiu.

Campionatul European al Pompierilor care a avut loc în Germania zilele trecute a pus la mare încercare rezistența și capacitatea fizică a zeci de pompieri care au luptat pentru titlul de “campion” în cadrul acestei vestite competiții.

România a fost reprezentată onorant în acest an, de către patru salvatori militari: Plutonier adjutant Narița George Ovidiu, Plutonier adjutant Tănase Gabriel, Sergent major Dumitru Alexandru din cadrul ISU Sibiu și Plutonier adjutant Avram Mihai din cadrul ISU Alba.

Bine antrenați și pregătiți mereu pentru cele mai dificile probe, pompierii români au urcat pe podium la majoritatea categoriilor la care au participat:

🥇Locul I - categoria +35 ani, Plt. adj. Narița George;

🥈Locul II - categoria +35 ani, Plt. adj. Avram Mihai;

🥈Locul II - categoria +40 ani, Plt. adj. Tănase Gabriel;

🥈Locul II - proba de echipă.

De asemenea, Sergent major Alexandru Dumitru s-a poziționat pe locul VI la categoria sa de vârstă -30 ani.

Reprezentanţii ISU Sibiu transmit tuturor felicitări și aprecieri pentru performanță și rezultatele deosebite!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.