ISU Hunedoara a găzduit etapa națională a Cupei ASPR la fotbal-tenis

Luni, 15 August 2022Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

ISU Hunedoara a gazduit etapa nationala a Cupei ASPR la fotbal tenis | imaginea 1 Anul acesta, în perioada 3-5 august a.c., ISU Hunedoara a găzduit etapa națională a competiției Cupa ASPR la fotbal - tenis.

Știm cu toții că sportul a contribuit întotdeauna la clădirea unei personalități disciplinate, organizate și optimiste, iar faptul că la această competiție au participat pompieri din toate colțurile țării este un semn că sportul reușește și să unească oameni.

De data aceasta, vorbim despre oamenii care zi de zi se luptă pentru a salva vieți, care printre misiuni și intervenții tot mai dese și mai dificile, au puterea și ambiția de a fi și buni sportivi.

Se adresează felicitări tuturor participanților pentru seriozitatea și fair-play-ul de care au dat dovadă pe tot parcursul concursului şi mulțumiri doamnei Mr. Craioveanu Mariana - președinte al Asociației Sportive a Pompierilor din România - pentru implicare și susținere și domnului Marius Muntean - secretar general al Instituției Prefectului județului Hunedoara - pentru că a fost alături de participanţi!

Clasament:

Simplu:

  • 🥇Locul 1: Plt. adj. Burcă Florin ISU DJ;
  • 🥈Locul 2: Plt. Tarța Adrian ISU MM;
  • 🥉Locul 3: Plt. adj. Buteanu George Cristian ISU BN.

Dublu:

  • 🥇Locul 1: Plt. adj.-șef Avram Mădălin și Plt.adj. Dode Ionel ISU CL;
  • 🥈Locul 2: Plt. adj.-șef Godeny Vasile și Plt. adj. Illeș Zoltan ISU SM;
  • 🥉Locul 3: Plt. adj. Morariu Mihai Ioan și Sg. maj. Gheorghe Mihai Stelian ISU BN.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.