Locul I la etapa finală de fotbal tenis “Cupa ASPR”

Marți, 16 August 2022Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Locul I la etapa finala de fotbal tenis  Cupa ASPR | imaginea 1 Cei mai buni din România! Echipa pompierilor călărășeni a obținut locul I la etapa finală de fotbal tenis “Cupa ASPR”, categoria dublu.

În perioada 3-5 august a.c., în municipiul Deva, județul Hunedoara, a avut loc etapa finală “Cupa A.S.P.R.” la fotbal-tenis, ediția 2022. La această competiție organizată de A.S.P.R. și I.S.U Hunedoara au participat 37 de concurenți din 13 unități subordonate ale IGSU.

ISU Călărași a fost reprezentat de către: plutonier adjutant șef Avram Mădălin, plutonier adjutant Dode Ionel și plutonier adjutant Boncotă Daniel. În urma unor meciuri aprig disputate, echipa pompierilor militari călărășeni a obținut locul întâi la categoria dublu, devansând echipe puternice, cu tradiție.

Echipa călărășeană, compusă din Avram Mădălin și Dode Ionel, a reușit să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, fiind recompensată de către organizatori cu diplome, medalii, cupă și premii, cât și desigur, cu tricourile de campioni.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.