Activități sportive, cu ocazia Zilei Pompierilor din România

Duminică, 11 Septembrie 2022Olt
Sursa Foto: Facebook ISU Olt

Activitati sportive  cu ocazia Zilei Pompierilor din Romania | imaginea 1 Luni, 05 septembrie a.c., au continuat activitățile organizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Matei Basarab” al județului Olt și Asociația Sportivă „Pompierul” Olt, cu ocazia Zilei Pompierilor din România.

Ziua a fost dedicată Sportului Rege, dar pe teren redus, iar la startul Cupei „13 Septembrie” la minifotbal s-au aliniat cinci echipe din cadrul structurilor Ministerului Afacerilor Interne și Ministerului Apărării Naționale.

La capătul a zece meciuri intense, echipa Inspectoratului de Poliție Județean Olt a reușit să se claseze pe prima treaptă a podiumului, iar echipele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt și Inspectorului de Jandarmi Județean Olt, au completat podiumul. Echipele Bazei Militare Deveselu și SJPI Olt, au primit „mențiune” și diploma ”fair-play”.

Au fost acordate și trei premii individuale: Cel mai bun jucător - ISU Olt; Golgheterul competiției - IJJ Olt; Cel mai bun portar - IPJ Olt. Se adresează mulțumiri tuturor echipelor participante, pentru combativitate și pentru fair-play-ul de care au dat dovadă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.