Cupa „13 Septembrie” la minifotbal - ediția 2022

Duminică, 11 Septembrie 2022Salaj
Sursa Foto: Facebook ISU Salaj

Cupa  13 Septembrie  la minifotbal   editia 2022 | imaginea 1 Asociaţia Sportivă „Focus” Sălaj a organizat și desfășurat joi, 08 septembrie a.c., competiţia de minifotbal CUPA „13 Septembrie” - ediția 2022.

Acest eveniment sportiv, care este deja o tradiție premergătoare sărbătoririi Zilei de 13 Septembrie-Ziua Pompierilor din România, s-a desfășurat la o bază sportivă din municipiul Zalău, unde au fost înscrise patru echipe din cadrul ISU “Porolissum” Sălaj și anume: echipa inspectoratului/cadrelor rezerviste, echipele Detașamentului de Pompieri Zalău, Secţiilor de pompieri Şimleu Silvaniei și Jibou.

După disputarea meciurilor, în care participanții au dat dovadă de sportivitate și fair-play, câștigătorii trofeului din acest an a fost echipa pompierilor jibouani, urmați în ordine de cei din echipa pompierilor zălăuani, pompierii șimleuani și echipa inspectoratului, toate echipele fiind recompensate cu diplome.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.