Felicitări, Sergent major Barbato Mihail și Plutonier adjutant Ene Daniel!

Duminică, 11 Septembrie 2022Tulcea
Sursa Foto: Facebook ISU Tulcea

Felicitari  Sergent major Barbato Mihail si Plutonier adjutant Ene Daniel | imaginea 1 Sergent major Barbato Mihail și Plutonier adjutant Ene Daniel, din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, au participat zilele trecute la cea de a-IX-a ediție a Concursului Internațional „Scări”, desfășurat la Satu Mare, concurs dedicat zilei de 13 Septembrie – Ziua Pompierilor din România.

La această ediție au fost înscriși 90 de participanți din diferite Inspectorate pentru Situații de Urgență județene.

Competiția nu a fost deloc ușoară. Aceasta a constat în urcarea până la etajul 10 pe scările interioare ale clădirii Palatului Administrativ din Satu Mare, participanții fiind echipați pentru intervenție și însoțiți de diferite accesorii.

Barbato Mihail a obținut locul 4 la probele individuale, la categoria de vârstă sub 30 de ani, iar Ene Daniel a obținut locul 7 la probele individuale, la categoria de vârstă 30-40 de ani.

Felicitari  Sergent major Barbato Mihail si Plutonier adjutant Ene Daniel | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.