Din nou pe podium - Respect, Plutonier adjutant Pește Bogdan!

Luni, 31 Octombrie 2022Arad
Sursa Foto: Facebook ISU Arad

Din nou pe podium   Respect  Plutonier adjutant Peste Bogdan | imaginea 1 În perioada 29-30 octombrie a.c., la Timișoara, în Sala Sporturilor „Constantin Jude”, s-a desfășurat competiția internațională de judo Cupa „Constantin Ali Bogdan” pentru Copii și Veterani.

La această competiție, care a adus în concurs 500 de sportivi din România, Basarabia, Serbia și Ungaria, a participat și pompierul din cadrul Detașamentului de Pompieri Ineu, Plutonier adjutant Pește Bogdan, care a reușit performanța de a se clasa pe primul loc.

Bogdan a luptat la categoria 73 kg - grupa de vârstă 35-40 ani. Este a treia competiție pentru Bogdan anul acesta, iar la fiecare s-a clasat pe podium, ocupând locul I la Satu Mare și locul III la competiția desfășurată la Călimănești.

Din nou pe podium   Respect  Plutonier adjutant Peste Bogdan | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.