Din pasiune pentru sport

Sâmbătă, 08 Octombrie 2022Caras-Severin
Sursa Foto: Facebook ISU Caras-Severin

Din pasiune pentru sport | imaginea 1 La sfârșit de săptămână, 30 septembrie - 2 octombrie a.c., doi soldați profesioniști din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “SEMENIC” al județului Caraș-Severin au participat la competiții sportive de culturism și lupte libere, câștigând mai multe medalii.

Soldat Răduți Petre din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș s-a clasat pe locul I la culturism la categoria “Men’s Bodybuilding Light Heavyweight” 90kg și locul II la categoria “Men’s Bodybuilding Novice”. Concursul internațional “Valahia Warriors Championship” s-a desfășurat la Sibiu, în perioada 1-2 octombrie a.c.

Din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița, soldat Orbu Cristian Alexandru s-a situat pe locul III în finala Campionatului Național Individual U20 la lupte libere care a avut loc la Târgu-Mureș, în perioada 30 septembrie - 2 octombrie a.c.

De asemenea, pompierul s-a clasat pe locul II la Cupa României la lupte libere, organizată la Pitești, în perioada 27 - 29 mai a.c. Reprezentanții ISU Caraș-Severin le adresează felicitări pentru rezultatele obținute și le doresc succes pe mai departe!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.