Felicitări, Căpitan Pipin Iulian!

Miercuri, 19 Octombrie 2022Olt
Sursa Foto: Facebook ISU Olt

Felicitari  Capitan Pipin Iulian | imaginea 1 Pompierul oltean, Căpitan PIPIN Iulian, a reușit, la sfârșit de săptămână, încă o performanță remarcabilă și s-a clasat pe primul loc, împreună cu echipa, la Semimaratonul Craiovei! Alături de Iulian, în echipa „Wolfrangers” s-a aflat și CIOBANU Vasile, fostul coleg fiind un alergător redutabil.

„Semimaratonul Craiovei” este un eveniment de alergare cu strângere de fonduri pentru cauze din comunitate. El își propune să aducă împreună oameni care să alerge pentru schimbările pozitive în care cred.

Iulian este pasionat de mișcare, se pregătește permanent și a reușit să obțină mai multe rezultate spectaculoase la alergare maraton și semimaraton. Un alt rezultat remarcabil a fost clasarea pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, la Maratonul Olteniei, desfășurat pe teren variat, la finalul lunii august a.c.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.