Locul III pentru pompierii arădeni la “Cupa 25 Octombrie” minifotbal

Marți, 25 Octombrie 2022Arad
Sursa Foto: Facebook ISU Arad

Locul III pentru pompierii aradeni la  Cupa 25 Octombrie  minifotbal | imaginea 1 Clasare pe locul III pentru pompierii arădeni la “Cupa 25 Octombrie” la minifotbal, organizată de Unitatea Militară 01249 Arad cu ocazia Zilei Armatei Romane.

În cursul zilei de vineri, 21 octombrie a.c., echipa reprezentativă de fotbal a Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Vasile Goldiș” al județului Arad a participat la competiţia de minifotbal organizată de Unitatea Militară 01249 Arad, cu ocazia Zilei Armatei Române, sărbătorită în fiecare an în data de 25 octombrie.

În finala competiției, pompierii arădeni au învins echipa Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad cu scorul de 2-0, clasându-se astfel pe locul III. Se adresează felicitări tuturor componenţilor lotului de fotbal al ISU Arad!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.