Pe podium, la Campionatul de Înot al MAI - Felicitări, Plt. adj.-șef Cristian Grosu!

Luni, 31 Octombrie 2022Constanta
Sursa Foto: Facebook ISU Constanta

Pe podium  la Campionatul de Inot al MAI   Felicitari  Plt  adj  sef Cristian Grosu | imaginea 1 Plutonierul adjutant-șef Cristian Grosu din cadrul Detașamentului de Pompieri „Slt. Fripis Marius Daniel“ a urcat pe treapta a doua a podiumului la Campionatul de Înot al Ministerului Afacerilor Interne, categoria bărbați, 35-45 ani, proba 100 m bras. Cristian s-a alăturat ISU „Dobrogea“ în anul 2014. S-a transferat de la ISU Suceava unde era scafandru de intervenție.

„Am venit aici ca instructor în cadrul Centrului de Antrenament al Scafandrilor de Intervenție. Înot am făcut încă din clasa I. Timp de patru ani, am fost legitimat la un club, dar acesta s-a desființat. Drumul în viață și alegerea carierei au readus înotul în viața mea.

Din anul 2014, de când m-am alăturat salvatorilor de la ISU Constanța, am înotat doar în mare. Aceasta este cea de-a patra mea participare în finala competiției MAI și prima reușită pe podium. Sunt foarte fericit de rezultat“, a declarat Plt. adj.-șef Cristian Grosu.

Cristian este scafandru, paramedic SMURD și deservește și autospeciala de stingere. Pentru misiunile executate cu succes, a fost avansat de trei ori înainte de termen și a primit Placheta de Onoare a MAI.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.