Performanță remarcabilă pentru pompierii olteni

Marți, 25 Octombrie 2022Olt
Sursa Foto: Facebook ISU Olt

Performanta remarcabila pentru pompierii olteni | imaginea 1 Pe parcursul săptămânii 17 - 23 octombrie a.c., Baza 99 Deveselu a organizat mai multe întreceri sportive, pentru a marca Ziua Armatei Românei. Sportivii din cadrul ISU Olt au reușit să obțină cele mai multe clasări pe podium și să ocupe cea mai înaltă treaptă a podiumului la finalul competiției.

Echipa de minifotbal a obținut locul I, la fel și echipa de tenis - dublu. De asemenea, la probele individuale, pompierii s-au clasat pe locurile I și II, la șah și tenis - simplu și pe locul III la tenis de masă. Reprezentanții ISU Olt adresează mulțumiri tuturor colegilor care au reprezentat instituția cu cinste la această competiție și le urează mult succes pe viitor!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.