Din nou pe podium - Felicitări, Soldat Orbu Cristian Alexandru!

Miercuri, 23 Noiembrie 2022Caras-Severin
Sursa Foto: Facebook ISU Caras-Severin

Din nou pe podium   Felicitari  Soldat Orbu Cristian Alexandru | imaginea 1 În perioada 18-20 noiembrie a.c., soldat Orbu Cristian Alexandru din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița s-a clasat pe locul II în cadrul competiției naționale “Campionatul Național U23” la lupte libere, categoria 97 de kg, care a avut loc în municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj.

Pompierul reșițean a participat la mai multe competiții sportive de lupte libere, câștigând mai multe medalii. Recent, a obținut locul III în finala Campionatului Național Individual U20 care a avut loc la Târgu-Mureș, în perioada 30 septembrie - 2 octombrie a.c. și locul II la Cupa României, organizată la Pitești, în perioada 27 - 29 mai a.c.

Reprezentanții ISU Caraș-Severin îl felicită pentru rezultatele obținute și îi doresc mult succes pe mai departe!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.