Pompierii din Hunedoara - cei mai buni din toată țara!

Luni, 07 Noiembrie 2022Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Pompierii din Hunedoara   cei mai buni din toata tara | imaginea 1 În perioada 1-4 noiembrie a.c., a avut loc etapa națională de “Minifotbal Old Boys 40+” organizată de Asociația Sportivă a Pompierilor din România, filiala Arad, sub coordonarea ASPR Central.

La această competiție, pompierii hunedoreni s-au întrecut alături de echipele din cadrul: ISU Olt, ISU Dolj, ISU Harghita, ISU Giurgiu, ISU Tulcea, ISU Argeș, ISU Brașov, ISU Alba, ISU Călărași, ISU Prahova, ISU Maramureș, ISU Constanța, ISU Galați și ISU Arad.

Finala s-a disputat între ISU Hunedoara și ISU Brașov, iar echipa hunedoreană a reușit să se impună, aducând cupa și multă bucurie acasă, la Deva. Mai mult decât atât, doi dintre pompierii hunedoreni au fost desemnați: cel mai bun portar - Tătaru Mihai și golgheter al competiției - Petrișor Emilian.

Se adresează felicitări pentru rezultatele obținute! Au demonstrat încă o dată că printr-o bună colaborare, dăruire și perseverență se poate ajunge în vârf!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.