Un pompier militar călărăşean este campion naţional la lupte libere

Vineri, 02 Decembrie 2022Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Un pompier militar calarasean este campion national la lupte libere | imaginea 1 Soldatul gradat profesionist Mihai Nicolae Palaghia a obţinut pentru a zecea oară titlul de campion naţional la lupte libere.

În perioada 25 – 27 noiembrie a.c., pompierul călărăşean, care este legitimat la Clubul Sportiv Municipal Călăraşi, Secţia Lupte Libere, a participat la faza finală a Campionatului Naţional Individual de Seniori - Lupte Libere, competiţie care s-a desfăşurat în municipiul Reşiţa, judeţul Caraş Severin.

Pompierul Mihai Palaghia este multiplu campion naţional şi trebuie spus că este, de fapt, un obişnuit al podiumurilor de premiere, în timpul celor 11 ani de când practică acest frumos sport, remarcându-se ca un sportiv disciplinat, ambiţios, căruia îi place să persevereze şi să atingă noi ţinte.

La Secţia de Lupte Libere Călăraşi este antrenat de Hogea Dragoş, cu care se înţelege foarte bine, dezvoltând în timp o relaţie profesională solidă, bazată pe încredere, care a dus la rezultate dintre cele mai bune.

Mihai Palaghia are 25 de ani şi de 6 luni este pompier militar, în primăvara acestui an promovând un examen prin care a dobândit calitatea de soldat gradat profesionist.

După perioada de instruire a fost încadrat la Detaşamentul de Pompieri Călăraşi, unde s-a integrat bine în echipa salvatorilor, având deja la activ câteva intervenţii mai dificile care l-au obişnuit cu munca de pompier, cu disciplina militară şi spiritul de echipă.

Într-o scurtă discuţie avută recent, spunea că este foarte încântat de ceea ce a devenit, că este mândru să facă parte din echipa pompierilor călărăşeni şi că nu vrea să se oprească aici, visul lui ar fi acela, ca într-un viitor apropiat, să promoveze un alt examen, prin care să devină subofiţer.

Felicitări, Mihai Palaghia! Pompierii călărăşeni sunt foarte mândri de el şi îi doresc mult succes atât în cariera sportivă, cât şi în cea profesională!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.