Pompierii argeșeni, pe podium la finalul Campionatului Național de Judo al MAI

Luni, 20 Martie 2023Arges
Sursa Foto: Facebook ISU Arges

Pompierii argeseni  pe podium la finalul Campionatului National de Judo al MAI | imaginea 1 Pompierii argeșeni rămân în continuare pe podium la finalul Campionatului Național de Judo al Ministerului Afacerilor Interne, organizat anul acesta în orașul Călimănești din județul Vâlcea, de către Centrul Cultural al M.A.I., în colaborare cu ISU, IJJ și IPJ ale județului și la care au participat peste 100 de cadre (polițiști, jandarmi, pompieri și polițiști de frontieră).

Plutonier adjutant Sorică Dragoș din cadrul Detașamentului de Pompieri Bradu și Plutonier adjutant Oprescu Vlad de la Secția de Pompieri Costești au ocupat Locurile I pe podium la individual, pe categoriile lor de vârstă și greutate.

Dragoș a reuşit din nou să ocupe prima treaptă a podiumului, la categoria de 81 kilograme, +35 ani. Vlad, după ce anul trecut a fost pe locul al doilea, anul acesta a ajuns tot pe prima treaptă a podiumului, la categoria de +100 kilograme, +35 ani.

Totodată, prin muncă de echipă, Dragoș și Vlad au ocupat, alături de alți colegi pompieri, Locul II cu echipa Inspectoratului General pentru Situații de Urgență. Nu este primul an când ocupă o poziție în primele trei locuri de pe podium și pentru munca depusă și rezultatele obținute există doar cuvinte de laudă. Reprezentanții ISU Argeș îi felicită și sunt mândri de ei!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.