Felicitări, Soldat Sorescu Deian!

Marți, 04 Aprilie 2023Caras-Severin
Sursa Foto: Facebook ISU Caras-Severin

Felicitari  Soldat Sorescu Deian | imaginea 1 După trei zile de întreceri, joi, 30 martie a.c. s-a încheiat Campionatul de tenis de masă al M.A.I., care s-a desfășurat în sala de sport ,,Gheorghe Bogza” din municipiul Bistrița. Cei peste 120 de sportivi prezenți de la toate structurile ministerului s-au întrecut pentru un loc pe podium.

Competiția s-a încheiat în prezența unei asistențe numeroase și au fost premiați cei mai buni dintre sportivi. Pompierii cărășeni se mândresc cu rezultatul colegului lor, soldat Sorescu Deian, care a reușit să se claseze pe locul al doilea la categoria BĂRBAȚI -35.

Este pentru a doua lună consecutiv când Deian reușește să obțină un loc pe podium. În urmă cu aproximativ o lună, în cadrul ediției cu nr. 4 a concursului de tenis de masă „Cupa Mărțișorului”, dedicat membrilor IPA, Deian s-a clasat pe locul al doilea la simplu, iar la dublu s-a clasat pe primul loc împreună cu colegul lui, Ilieș Ioan.

Se adresează felicitări tuturor participanților, indiferent de poziția ocupată în clasamentul final!

Felicitari  Soldat Sorescu Deian | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.