ISU Brașov pe podium!

Marți, 25 Aprilie 2023Brasov
Sursa Foto: Facebook ISU Brasov

ISU Brasov pe podium | imaginea 1 Sâmbătă, 22 aprilie a.c., pompieri brașoveni au participat la competiția Dac Warrior.

Dac Warrior este o competiție sportivă dedicată atât amatorilor, cât și profesioniștilor. Tabăra de bază este pe Domeniul „Ferma Dacilor” din satul Tohani, județul Prahova, acolo unde 40 de hectare de văi și dealuri line au fost locul ideal de joacă al celor care au vrut să își testeze limitele.

La competiția sportivă s-au obținut rezultate remarcabile și de către reprezentanții ISU Brașov, locotenentul Istrate Sandu, plutonierul major Durnă Bogdan și plutonierul Pătrașcu Răducu, care au obținut clasări foarte bune în cadrul concursului.

Pătrașcu Răducu s-a clasat al 2️⃣-lea la categoria 19-29 ani și locul 4️⃣ la general, Istrate Sandu a obținut locul 2️⃣ la categoria de vârstă 30-39 și locul 6️⃣ la general, iar Durnă Bogdan a câștigat 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐮𝐥 𝐥𝐨𝐜 la categoria 40-49 de ani, și locul 3️⃣ la general.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.