Pompierii olteni au obținut medaliile de argint la „Cupa Jandarmeriei Oltene”

Luni, 03 Aprilie 2023Olt
Sursa Foto: Facebook ISU Olt

Pompierii olteni au obtinut medaliile de argint la  Cupa Jandarmeriei Oltene | imaginea 1 Miniturneul a fost organizat în municipiul Slatina și la acesta au participat echipele Inspectoratului de Poliție Olt, Inspectoratului de Jandarmi Olt, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, Centrului de Formare și Perfecționare a Polițiștilor Slatina și Bazei Militare 99 Deveselu.

Rezultatele salvatorilor olteni au fost două victorii, un egal și o înfrângere, iar la final o clasare pe a doua treaptă a podiumului!

Lotul ISU Olt a fost format din Barcan Sandu, Rădulescu Bogdan, Răcăleanu Mihai, Constantin Ionuț, Ciulin Mihai, Stănescu Cristinel, Gheorghișor Alexandru, Bubulincă Sorin, Trică Nicolae și Șocae Ionuț. Antrenor: Nedeloiu Dan. Se adresează felicitări tuturor participanților!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.