Premiu important în rândul pompierilor sătmăreni

Marți, 11 Aprilie 2023Satu Mare
Sursa Foto: Facebook ISU Satu Mare

Premiu important in randul pompierilor satmareni | imaginea 1 Cei M.A.I. puternici! Prima ediție a concursului sportiv ”Cei M.A.I. puternici”, organizat de către colegii de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Satu Mare, a adus un premiu important în rândul salvatorilor sătmăreni.

Traseul aplicativ în care concurenții au trebuit să execute o serie de elemente de crossfit, combinate cu tragerea la țintă, l-au definit pe pompierul sătmărean, soldat Corondan Gheorghe, ca fiind “Cel mai bun sportiv”! Totodată, alături de soldat Cuc Ionuț, după o muncă de echipă realizată cot la cot, cei doi salvatori, au obținut locul 8 la echipe.

Ambiție, dăruire, multă muncă, așa ar putea fi caracterizați de colectivul ISU, care îi felicită și pentru premiul obținut, pentru modul cum s-au prezentat! Suflul între salvator și sportiv nu este ușor, dar puterea de a răzbi scrie povești frumoase în viața unui pompier…Felicitări, cu rezultate excelente și pe viitor!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.