Campionatul de minifotbal - Cupa Asociației Sportive a Pompierilor din România

Miercuri, 24 Mai 2023Caras-Severin
Sursa Foto: Facebook ISU Caras-Severin

Campionatul de minifotbal   Cupa Asociatiei Sportive a Pompierilor din Romania | imaginea 1 În perioada 17 - 19 mai a.c., în municipiul Drobeta-Turnu Severin a avut loc Campionatul de minifotbal - Cupa Asociației Sportive a Pompierilor din România - etapa zonală.

Lotul reprezentativ al Inspectoratului pentru Situații de Urgență “SEMENIC” al județului Caraș-Severin s-a clasat pe locul I, din totalul celor 6 județe participante, calificându-se în etapa finală, care se va desfășura la începutul lunii iunie, în municipiul Botoșani.

De asemenea, soldat Banac Milorad a obținut titlul de cel mai bun jucător al competiţiei. Reprezentanții ISU Caraș-Severin îi felicită pe pompierii cărășeni pentru această reușită și le doresc mult succes în etapa finală!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.