Cupa Asociației Sportive a Pompierilor din România

Miercuri, 17 Mai 2023Caras-Severin
Sursa Foto: Facebook ISU Caras-Severin

Cupa Asociatiei Sportive a Pompierilor din Romania | imaginea 1 Vineri, 12 mai a.c., s-a încheiat Campionatul de Atletism și Cros – Cupa Asociației Sportive a Pompierilor din România – etapa finală a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

Competiția s-a desfășurat în perioada 10-12 mai a.c., în municipiul Tg-Jiu pe Stadionul Municipal, unde cei mai buni pompieri sportivi din țară s-au întrecut pe parcursul celor trei zile, în încercarea de a urca pe podium.

După ce au dat dovadă de multă perseverență și rezistență, la finalul competiției, pompierii cărășeni au reușit să se claseze după cum urmează:

🏆Mr. Ilie Cosmin Sorin s-a clasat pe locul I la toate cele patru probe la care a participat, respectiv: săritura în lungime, 1500 m, viteză 100 m și cros 3000 m;

🏆Plt. maj. Lupșac Laura Maria a obținut locul IV la proba de viteză 60 m, locul II la proba Cros 2000 m și locul I la proba de 800 m;

🏆Plt. adj. Bursuc Adrian a obținut locul IV la proba Cros 4000 m.

De asemenea, la acest campionat au participat și trei dintre colegii soldați, sld. Mihalca Cristian, sld. Marco Daniel și sld. Arjocan Denis, acesta din urmă obținând un rezultat foarte bun la proba de Viteză 100 m, clasându-se pe locul al doilea.

Reușitele pompierilor vâlceni au rezultat în clasarea pe Locul I pentru cele mai bune rezultate ale lotului din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “SEMENIC” al județului Caraș-Severin.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.