Minifotbal în cadrul Cupei Asociației Sportive a Pompierilor din România

Miercuri, 31 Mai 2023Olt
Sursa Foto: Facebook ISU Olt

Minifotbal in cadrul Cupei Asociatiei Sportive a Pompierilor din Romania | imaginea 1 Timp de trei zile, în perioada 24-26 mai a.c., echipele de minifotbal ale pompierilor din Olt, Dolj, Gorj, Vâlcea Argeș și Sibiu s-au întrecut la Slatina, în cadrul etapei interjudețene a Cupei Asociației Sportive a Pompierilor din România, ediția 2023.

Într-o atmosferă de fair-play, dar cu gândul la etapa finală de la Botoșani, toate cele șase competitoare au dat tot ce aveau mai bun pentru a prinde cele două locuri care asigurau calificarea la etapa națională.

Cu victorii pe linie, echipa ISU Gorj a reușit să se claseze pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Pompierii olteni au reușit și ei un parcurs foarte bun și cu trei victorii, un egal și o înfrângere, s-au clasat pe locul secund și vor reprezenta județul Olt la etapa finală a Cupei ASPR.

Podiumul a fost completat de echipa ISU SIBIU , care a fost la egalitate de puncte cu echipa ISU Olt, dar diferența s-a făcut la golurile marcate. La final au fost acordate și trei premii individuale, golgheterul turneului a fost Sorea Daniel - ISU Gorj, portarul competiției a fost desemnat Diaconu Dragoș - ISU Olt, iar jucătorul turneului a fost Mainerici Alexandru - ISU Gorj.

Echipa ISU Olt: Barcan Sandu, Diaconu Dragoș, Oprea Mihai, Rădulescu Bogdan, Răcăleanu Mihai, Chesnoiu Alin, Constantin Ionuț, Andronache Alin, Ionescu Gabriel, Bubulincă Sorin, Șocae Ionuț, Gavrilă Cătălin. Antrenor: Nedeloiu Dan.

Etapa finală, organizată de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Botoșani - ISU Botosani și Asociația Sportivă a Pompierilor din România, va reuni cele mai bune 16 echipe de minifotbal din țară și se va desfășura în perioada 06-09 iunie. Se adresează felicitări tuturor echipelor participante, iar oaspeților mulțumiri pentru respectul pe care l-au arătat pe tot parcursul turneului!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.