Pe primul loc la Cupa României - Felicitări, Plutonier major Radu Pețenghea!

Miercuri, 10 Mai 2023Suceava
Sursa Foto: Facebook ISU Suceava

Pe primul loc la Cupa Romaniei   Felicitari  Plutonier major Radu Petenghea | imaginea 1 “Cel mai frumos sentiment din lume e atunci când o întreagă sală îți aplaudă munca de peste 15 ani!”

Este declarația pompierului sucevean, Plutonierul major Radu Pețenghea, care s-a clasat pe primul loc la Cupa României, concurs organizat de Federația Română de Culturism și Fitness, și care s-a desfășurat la Cluj-Napoca.

Radu spune că sportul pentru el e o moștenire de la părinții săi, care au fost sportivi de performanță, iar această reușită i-a dedicat-o mamei sale, pe care, din păcate, a pierdut-o anul trecut…

Pompierul militar mai spune că nu se va opri aici cu reușitele, iar colectivul ISU Suceava îl felicită și îi urează succes la următoarea competiție - Campionatul Național de Culturism și Fitness, care se va organiza la Sibiu, la începutul lunii septembrie. Colegii îl aplaudă pentru performanță și îi țin pumnii!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.