Pompier doljean pe podium la culturism - Felicitări, Sg. maj. Roșoga Adrian-Mihai!

Miercuri, 17 Mai 2023Dolj
Sursa Foto: Facebook ISU Dolj

Pompier doljean pe podium la culturism   Felicitari  Sg  maj  Rosoga Adrian Mihai | imaginea 1 Pompier doljean pe podium, la Campionatul European Universitar și Cupa României, una dintre competițiile reprezentative ale activității Federației Române de Culturism și Fitness. Pompierul Sg. maj. Roșoga Adrian-Mihai a fost medaliat cu argint la “Cupa României”, categoria SENIOR MEN’S PHYSIQUE 179 cm, care s-a desfășurat, în municipiul Cluj-Napoca, în perioada 28-29 aprilie a.c.

De asemenea, sportivul a obținut locul al III-lea la categoria SENIOR MEN’S PHYSIQUE 179cm, ca urmare a participării la prima ediție a competiției Campionatului European Universitar organizată în România, unde s-au întrecut mai mulți sportivi, atât din țară, cât și din afara țării.

Deși, el fiind la început de drum, Adrian a demonstrat că este într-o formă foarte bună și deține calități remarcabile: perseverență, ambiție, curaj, determinare și forță, atât fizică cât și mentală.

Adrian are speranța că, în urma rezultatelor obținute în cadrul ultimelor două competiții, va participa la următoarea etapă a Campionatului Național de Culturism și Fitness ce se va desfășura în Sibiu, la sfârșitul lunii august.

Reprezentanții ISU Dolj îi doresc succes, având încrederea că acesta va depune toate eforturile pentru a ocupa cea mai înaltă treaptă a podiumului, dând dovadă de seriozitate și implicare, așa cum demonstrează pe timpul îndeplinirii misiunilor încredințate!

Pompier doljean pe podium la culturism   Felicitari  Sg  maj  Rosoga Adrian Mihai | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.