Pompierii dâmbovițeni, în etapa națională a „Cupei A.S.P.R.”

Miercuri, 31 Mai 2023Dambovita
Sursa Foto: Facebook ISU Dambovita

Pompierii damboviteni  in etapa nationala a  Cupei A S P R | imaginea 1 Peste 60 de pompieri din Dâmbovița, Giurgiu, Prahova și Teleorman s-au întrecut, miercuri, 24 mai a.c., la minifotbal. Toți și-au dorit să obțină calificarea în etapa națională a Campionatului de minifotbal „Cupa A.S.P.R.”, ediția 2023.

Pe teren sintetic, toate echipele au dat dovadă de rezistență fizică, motivație și dorința de a se autodepăși, la fel ca pe timpul misiunilor de zi cu zi. Pentru a-și asigura prezența în faza finală, salvatorii au disputat câte 3 meciuri, dominate de un spirit de fair-play. În urma rezultatelor obținute, la etapa națională a competiției s-au calificat pompierii din Dâmbovița și Giurgiu.

Etapa zonală a fost organizată de Asociația Sportivă a Pompierilor din România și Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Vlașca” al județului Giurgiu. Partidele s-au disputat pe terenul de fotbal amenajat într-un complex sportiv de pe șoseaua Prieteniei din municipiul Giurgiu. Faza națională se va desfășura în perioada 06-09 iunie a.c., la Botoșani. Se adresează felicitări tuturor echipelor participante!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.