Pompierii mehedințeni, participanți la Campionatul de Atletism și Cros

Miercuri, 17 Mai 2023Mehedinti
Sursa Foto: Facebook ISU Mehedinti

Pompierii mehedinteni  participanti la Campionatul de Atletism si Cros | imaginea 1 În perioada 10 – 12 mai a.c., cinci pompieri mehedințeni au participat la 𝐂𝐚𝐦𝐩𝐢𝐨𝐧𝐚𝐭𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐀𝐭𝐥𝐞𝐭𝐢𝐬𝐦 𝐬̦𝐢 𝐂𝐫𝐨𝐬 – etapa finală a Cupei Asociației Sportive a Pompierilor din România , care s-a desfășurat pe stadionul municipal din Târgu Jiu.

Competiția a reunit cei mai buni sportivi din cadrul inspectoratelor pentru situații de urgență, care s-au întrecut pe parcursul mai multor probe, luptând pentru a obţine un loc pe podium. L𝐨𝐜𝐨𝐭𝐞𝐧𝐞𝐧𝐭 𝐜𝐨𝐥𝐨𝐧𝐞𝐥 𝐁𝐫𝐚𝐭𝐮 𝐀𝐝𝐫𝐢𝐚𝐧 a reușit să se remarce la proba „Săritura în lungime”, obținând 𝐦𝐞𝐝𝐚𝐥𝐢𝐚 𝐝𝐞 𝐛𝐫𝐨𝐧𝐳 la categoria de vârstă peste 45 de ani.

Și 𝐦𝐚𝐢𝐨𝐫 𝐁𝐫𝐞𝐛𝐮 𝐋𝐚𝐯𝐢𝐧𝐢𝐚 a demonstrat că este bine pregătită, obținând locul IV la cele două probe la care a participat: „Cros femei - 2000 m” şi „Alergare de rezistență - 800 m” la categoria peste 30 de ani. Este un rezultat foarte bun având în vedere că Lavinia a devenit mamă pentru a doua oară în urmă cu nici un an.

𝐏𝐥𝐮𝐭𝐨𝐧𝐢𝐞𝐫𝐮𝐥 𝐦𝐚𝐣𝐨𝐫 𝐋𝐞𝐩𝐚̆𝐝𝐚𝐭𝐮 𝐈𝐨𝐧𝐮𝐭̦ s-a întrecut, la categoria de vârstă sub 35 de ani, în cadrul a două probe „Aruncarea greutății”, unde a ocupat locul IV și „Viteză 100 metri”, unde s-a clasat pe locul VII.

Reprezentanții ISU Mehedinți apreciază perseverența colegilor lor care investesc timp și depun eforturi susținute în pregătire pentru a fi, de fiecare dată, în cea mai bună formă. Totodată, îi felicită pentru determinarea și ambiţia de care dau dovadă și le mulțumesc că îi reprezintă cu mândrie la toate competițiile la care participă!

Pompierii mehedinteni  participanti la Campionatul de Atletism si Cros | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.